Leveringen

Brand Seafood BV beschikt over eigen geconditioneerd transport. Vanuit onze centrale ligging in het midden van de provincie, zijn wij niet alleen sterk in de regio Noord-Brabant, maar ook in staat snel bij de klanten in Limburg, België, Zeeland en het midden van het land te leveren. We beschikken over een ruime voorraad van zowel gekoelde versproducten als diepvriesproducten. 
De organisatie van Brand Seafood BV is ingesteld op snelle leveringen met eigen transport en vaste chauffeurs. In de meeste gevallen garanderen wij ‘vandaag voor 16.00 besteld, morgen voor 10.00 uur in huis’. Wij leveren de bestellingen van maandag tot en met zaterdag. Brand Seafood BV streeft ernaar om de producten in optimale conditie bij onze afnemers te leveren.

Partners

Brand Seafood BV ontvangt dagelijks leveringen van zijn leveranciers. Zodoende zijn we een flexibele aanbieder op de vismarkt en kunnen we onze afnemers een ruim assortiment aanbieden. Mochten we een product niet standaard voorradig hebben, kunnen we het direct voor u bestellen. Via onze partners kunnen we u snel bedienen met onze kwaliteitsproducten.

Neem contact op!

Vul dit formulier in en we komen zo snel mogelijk bij je terug!